2018. április 5., csütörtök

Béke férfiak és nők között


Az arkhónok a késő atlantiszi időszak óta manipulálták az emberi szexuális energiát és megpróbáltak annyi elkülönülést teremteni, amennyit csak lehet. Ezt úgy tették meg, hogy eltérő módon helyeztek implantátumokat a nőkbe és a férfiakba, egy lélektani elválasztást és hasadást hozva létre a női és a férfi személyiségek között.

Mind a nőkbe, mind a férfiakba olyan implantátumot helyeztek el, amely elválasztotta a szexuális energiát a Szív energiájától és homlokegyenest ellentétes implantátumokat kaptak, hogy így biztosítsák a maximális elkülönülést és a konfliktust.

Azzal a tudattal bújunk ágyba, hogy harcolnunk kell egymással, megszerezni a másikat, „Játszmát” játszani. De miért? 
Egyre többen csalódva és értetlenül állunk: ha már „megkaptuk” azt, amit szerettünk volna, akkor miért nem vagyunk boldogok?

Azt „tanítják”, hogy légy alfa hím, manipuláld és használd ki a női nemet, ahogy csak tudod. (Cobra beszélt erről a témáról, Csábító Közösségnek hívják magukat, angolul itt olvashatsz róla: https://en.wikipedia.org/wiki/Seduction_community Ebben a közösségben a férfiakat különböző praktikákra tanítják, hogyan kell egy nőt felszedni, magukat PUA-nak, Pick-up artist-nak, vagyis Csajozó művésznek nevezik. Ez az egész irányzat, talán nem is kell mondanom, hogy mennyire káros mindkét nem számára, mert a szexualitás valódi lényegét facsarja ki, torzítja. A sötét oldal, mint tudjuk nem érti a valódi Istennő Misztériumokat.)
Nőként pedig viseld el mindezt, lényegtelen, ha lelkileg összetörsz, majd a pszichiáter, a gyógyszerek, az alkohol, vagy éppen a „revans” majd segít mindezen, ezt látod a filmeken, újságokban vagy a munkahelyeden. 
 
Az emberi szexualitás széttöredezett állapotának igazi gyógyulása csak az Istennői energia a bolygó felszínére való megérkezésén keresztül fog megtörténni. Vagyis nem sokkal az Esemény után.

De addig sem mehet ez így tovább. Mi, akik tudunk róla, tehetünk ellene. Főleg a Rózsa Rendje, ami az ősi Atlantiszi Istennő Misztériumokat éleszti most fel. A Misztériumokban megtalálható, hogy a szexuális energia célja: a női és férfi polaritások az Egybe való egyesülése. 
Ez a halhatatlanság és a Felemelkedés kulcsa.


Van egy videó, amit mindenképpen szerettem volna megmutatni ezen a blogon. Nagyon fontos mondanivalója van. Talán érdemes ezzel kezdeni, hogy minél közelebb kerüljön egymáshoz a férfi és a nő. Egy részletet szeretnék belőle kiemelni:
 

Csak veled együtt tudom megtalálni a saját Egységemet. Te az én másik felem vagy és nem az ellenségem.
Annyira szükségem van rád. Kérlek, gyere ide és ülj le velem. Keressünk együtt egy új életet, ahol nincsenek sérelmek, fájdalom és tiszteletlenség.”


A videó címe: Béke férfiak és nők között, és magyar hanggal hallgatható, köszönet az elkészítéséért Csukor Róbertnek és Kubatov Sárának. :) Íme a videó:

 


Kapcsolódnunk kell egy magasabb szinten egymáshoz, szeretni és felemelni magunkat és a másikat, megbocsájtani a múltbéli sérelmeket, amik nem szolgálják azt a célt, hogy teljessé válhassunk. 
Ahogy már sokszor mondta Cobra: a Léleknek nincs szüksége negatív tapasztalatokra, ahhoz, hogy fejlődni tudjon. Ez csak az arkhónok által létrehozott rossz program, hogy minket rabszolgaságban tudjanak tartani. Pozitív élettapasztalatokra van szüksége, hogy minél magasabb szintre léphessen. Az Istennő energia a segítségünkre van és lesz ebben.
Kívánom, hogy minden egyes férfi és nő találjon magának egy olyan társat az Esemény előtt vagy után, aki megérti és támogatja a másikat. 

Arkhónok technológiai elnyomása nélküli, valódi érzelmekkel átitatott, szerelmes és vágyakkal teli kapcsolatokat mindenkinek! Elég volt a mesterségesen létrehozott elkülönülésből és konfliktus keltésből. Megérdemeljük, hogy végre örömteli pillanatokban és elfojtások nélküli, egészséges kapcsolatokban legyen részünk.
Ha ez megvan, akkor készen állunk arra, hogy egy olyan társadalmon kezdjünk el dolgozni, mint amilyenről Cobra a Plejádiak című cikkében beszél:


 

Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.