2018. március 24., szombat

Plejádi Kapcsolatfelvétel

Eredeti bejegyzés itt található, köszönjük szépen a fordítást Rácz Anitának! :)




2014. május 17-én sikeresen aktiválódott a Plejádi portál.

http://www.fenyorveny.hu/2014/05/cobra-plejadi-portal-2014maj13.html

http://www.fenyorveny.hu/2014/05/cobra-plejadi-portal-aktivalas-jelentes.html



A Fényerők most már azt közölték, hogy megkezdhetjük a kapcsolatfelvételi folyamatot. Cobra szerint ehhez 12.000 emberre van szükség annak érdekében, hogy egy kapcsolatfelvételi, pulzáló koherens Fényjelet küldjenek a bolygó energiarácsába és a Plejádiaknak. Ez ténylegesen egy "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" fogja alakítani az egész bolygót.

Ez a Végső Áttörésre, vagyis az Eseményre is fel fogja készíteni a bolygót.


 
Leszállhatunk a kertedben?
Itt vannak Cobra instrukciói:

Ha rendelkezel olyan saját birtokkal, amihez tartozik egy kicsi, de ahhoz elég nagy sík terület, hogy ott egy kis Plejádi repülő csészealj leszállhasson, ami legalább 7x7 méter/yard nagyságú terület egy kicsi Plejádi űrhajó landolásához és ideális esetben 30x30 méter nagyságú, akkor csendben elmondhatod az alábbi rendelkezést:
"Az Én Vagyok jelenlétem nevében elrendelem, hogy egy Plejádi hajó szálljon le saját tulajdonú földemen és történjen meg a fizikai első kapcsolatfelvétel az ezen a hajón lévő Plejádiakkal a lehető leghamarabb, a lehető legjobb módon."
Nagyon fontos, hogy SOHA ne mondd ki hangosan ezt a rendelkezést és soha ne beszélj róla senkinek, mert különben nem lehetsz része a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" projektnek.

Azzal, hogy nem hozod tudomására senkinek, hogy elmondtad-e a rendelkezést vagy sem, a Plejádiakkal való saját kapcsolatfelvételi folyamatodat véded meg a fizikai és nem-fizikai cabal beavatkozástól, ami megakadályozhatja, hogy megtörténjen a kapcsolatfelvétel. Viszont mindenképp megoszthatod a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" instrukcióit a lakosság felébredett részével.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/03/kapcsolatfelvetel.html

Egy korábbi bejegyzésben közzétettük, hogy írhattok levelet a Plejádi flottának.

Arbre Solaire testvérünk írta az alábbit:
"Minden egyes nagyszabású párbeszéd a Csillagtestvéreinkkel egyre közelebb visz minket az Első Kapcsolatfelvételhez. Adjátok tudtukra, hogyan éreztek velük kapcsolatban, az időjárással, a planetáris helyzettel kapcsolatban - bármit, amit szeretnétek. Tekintsetek rájuk mint barátokra és bizalmasokra, mivel egyetlen gondolatotok sem jelent gyötrelmet számukra ♥"
Itt megnézhetitek a videót:

https://welovemassmeditation.blogspot.com/2017/10/letters-to-pleiadian-fleet-video.html

Itt megírhatjátok leveleiteket is a Plejádiaknak:

A Fény győzelme!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.