2017. augusztus 3., csütörtök

Rövid helyzetjelentés


A chimera csoport és az egzotikus fegyvereik eltávolítása folytatódik és nagy áttörések történtek.
Megkezdődött a Fekete Kő dehadronizációs folyamata. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a Fekete Kő elkezdett szétbomlani kicsi, kezelhetőbb nehéz kvark anyagdarabokra, melyek egyre kisebbek és kisebbek, ahogy a Fényerők "szerető figyelmet" szentelnek nekik.
Ez tovább fogja gyorsítani a még meglévő toplet bombák és a Yaldabaoth plazmaentitás eltávolításának folyamatát.
Galaktikus szinten folyik a fennmaradó kvantum tér-idő anomália gyógyulása, ami azon galaktikus háborúk utolsó maradványa, melyek évmilliókon át söpörtek keresztül a Galaxison. Ez azt jelenti, hogy a "megkínzott űr" végre egyenesbe kerül, meggyógyul és Pleroma galaktikus teste egészségesebbnek tűnik, mint valaha. A Galaxis nagy részén a galaktikus háborúk okozta traumák teljesen begyógyulnak.
Planetáris szinten az előrelépés egyik jelentős vonatkozása a kínai teleportációs kapcsolat az alacsony Föld körüli pálya és a felszín között:
A Fényerők nagyon hatékonyan használják ezt a kapcsolatot arra, hogy megtisztítsák az alacsony Föld körüli pálya és a bolygó felszíne között lévő plazma anomáliát, amivel felgyorsítják a Végső Áttörés folyamatát.
Elon Musk-nak tervei vannak arra, hogy lentről segítse a Végső Áttörés folyamatát, egy föld alatti hipersebességű vasútrendszer létrehozásával:
Nagyon izgalmas Musk Boring vállalata is. (A boring szó jelentése angolul: unalmas. Eredetileg ezt írta Cobra: Az Unalmas Vállalata egyáltalán nem unalmas. - a szerk.)
30 rétegnyi alagúttal:
Mindeközben a jövőbeli űrkolóniákra vonatkozó tervek folyamatosan terjednek ki a Vénuszra, a Marsra és még azon is túl, a külső Naprendszerbe:
Mindez azt mutatja, hogy az emberiségnek az a víziója, hogy túljusson a karantén Földön, most már igazán erős és megállíthatatlan.

E rövid helyzetjelentés lezárásaként itt olvashatók a tajvani konferenciámon készült bőségteremtésről szóló jegyzetek. Iránymutatásként teszem közzé itt ezeket, hogy segítsenek a Fénymunkásoknak a pénzügyi helyzetükben. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a jegyzetek azoknak a személyeknek a saját értelmezései, akik lejegyzetelték őket. Sok részlet kimaradt és egyes eredeti jelentés elveszett. NEM Cobra pontos szavait tartalmazzák.
Angolul:
Spanyolul:
Franciául:
Japánul:
A Fény Győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.