2017. augusztus 1., kedd

Az Esemény

Kedves Olvasók! 

Ígéretemhez híven szeretnék megosztani jó pár írást, cikket az Eseménnyel kapcsolatban, így könnyeben érthető lesz, hogy mi, miért történik most velünk és a világban.
Az első a sorban: maga az Esemény leírása.


AZ ESEMÉNY - 1. rész
Ez a cikk hamarosan megjelenik a Prepare for Change (Készülj a Változásra) oldalon http://prepareforchange.net/, magyarul is, a többi, Eseménnyel kapcsolatos információkkal együtt. Jelenleg ott még csak angolul olvasható.
Négy éve tudhat az emberiség erről a folyamatról, mert Cobra kilépett a nyilvánosság elé a blogjával, de a bolygónk tényleges felszabadítása már több évtizede tart. Lassan elérkezik az idő, amikor a munkánk gyümölcse beérik… ennek lehetünk tanúi ezekben az években, ezért ha most ezeket a sorokat olvasod, szerencsés lehetsz.
A kérdés már csak az, hogy hová helyezzük a fókuszunkat a jelenlegi zűrzavaros világban, amikor „jól már csak szívével lát az ember” és észrevesszük-e, hogy egy új kor van születőben. 
Milyen a szülés? Sokszor fájdalmas, várni kell, néha könnyebben zajlik le.., de mindig örömkönnyekkel jár együtt, mikor belepillanthatunk azokba a szemekbe, amelyekre annyira vágytunk már.
Lássuk meg egymás szemeiben is azt a gyermeket, akik mi is vagyunk mélyen legbelül és azt az összetartozást, összefogást, melyek nélkül nem érhetünk el sikereket, mert EGY-S-ÉG-ben az erő. 
Az Eseménnyel kapcsolatos tudnivalók egy részét osztjuk meg ma, de hamarosan a többi, már lefordított információt is közzétesszük.
Az ESEMÉNY
Az "Esemény" a kompressziós áttörés pillanata. A kompressziós áttörés akkor következik be, amikor a bolygó felszíne felett és alatt lévő Fény Erők találkoznak középen – vagyis a bolygó felszínén. Remélem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Naprendszerünkön belül léteznek különböző frakciók, akik a fény oldalán állnak és támogatják a bolygó felszabadítását. Vannak továbbá különböző frakciók, akik a bolygó felszíne alatt élnek és támogatják a fényt és a bolygó felszabadítását. Ezek a csoportok haladnak előre a bolygó felszíne felé, mert a bolygó felszíne a fő csatatér és a központi fókuszpont az egész helyzetet tekintve, amely nem korlátozódik pusztán csak a Föld bolygóra. Amikor az áttörés megtörténik, azt hívjuk mi "Eseménynek". Az Esemény pillanatában tulajdonképpen nagyon sok minden történik egyszerre. Ekkor fogják a Fény Erők átvenni az irányítást a tömegmédia felett és ekkor fognak információkat kibocsátani a földönkívüliek közreműködéséről, a Cabal bűneiről, a fejlett technológiákról, egyszóval ez lesz a TELJES NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL. Legalább is ez része ennek. A másik része pedig a Cabal letartóztatása és a pénzügyi rendszer újraindítása, amit a Keleti Szövetség már nagyon régóta készít elő. És persze fokozatosan haladunk előre az első kapcsolatfelvétel felé, ami valójában egy hivatalos kapcsolatfelvétel lesz a földi civilizáció és a galaxisban létező más pozitív földönkívüli fajok között. Az Esemény lesz a kezdőlökés, aminek során kezdetét veszi ez a folyamat. Nagyjából így lehetne leírni, hogy mi is maga az Esemény. És természetesen ott van még a galaktikus központi nap pulzálása is. A galaktikus központi nap egy élő entitás és alkalmanként ennek a pulzálásnak az energiája összhangba kerül a globális tudatosságunkkal, illetve ennek a tudatosságnak, felébredettségnek a szintjével. És amikor a kompressziós áttörés bekövetkezik, a tudatosság szintje elég magas lesz ahhoz, hogy képes legyen fogadni a galaktikus központ megnövelt energiapulzálását. 


A Földet és lakóit 25.000 éve bebörtönözték és karanténban tartják (fekete lyuk). Eddig a sötét oldal, -vagy ahogy hívjuk őket az Elit (Cabal) irányította és manipulálta az emberiséget. De most 25.000 év börtön után végre kiszabadulunk a fekete lyukból. A mi bolygónk az utolsó a galaxisban, amely felszabadításra vár. Ez a lépés az ESEMÉNY HORIZONT vagy az ESEMÉNY.
Az ESEMÉNY lesz bolygónk számára az áttörés pillanata, mind fizikai és nem fizikai síkon.
A nem fizikai síkon érzékelni lehet majd egy nagy hullámát vagy villanását az Isteni energiának és fénynek, amely a Galaktikus Központi napból fog a bolygó felszínére érni. ( A galaktikus központi nap egy objektum a Bak csillagképben.) Ez a Napból érkező speciális fény vagy villanás áthatol a Földön, és az emberiség egészén. Nyugalmat fog árasztani az emberek felé a szeretet energia fényében, és véget vet a kettősségnek. Ilyen nagyszerű és erőteljes energia eddig nem volt látható, vagy érezhető a Földön. Mindenki tudni és érezni fogja a Földön, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, mikor meg fog történni. Ilyen még nem történt ezelőtt. Egyáltalán nem lesz ijesztő, inkább egy nagyon pozitív esemény.
A fizikai síkon a következők fognak történni:
Az Elit letartóztatása ( már elkezdődött)
A Pénzügyi Rendszerek újraindítása
Közzététel-nyilvánosságra hozatala az Elrejtett igazságoknak/ eseményeknek, beleértve a földönkívüliekről szóló információkat is
Egy új igazságos pénzügyi rendszer kezdete, amely jóléti alapokat biztosít mindenki számára
ÚJ Kormányzati/ Politikai rendszer, Oktatási rendszer, Egészségügyi rendszer, Történelem órák, stb.
Az emberiség lassú és fokozatos ráébresztése arra a tényre, hogy léteznek pozitív földönkívüli fajok, és hogy milyen galaktikus kapcsolataink vannak.
Új fejlett technológia bevezetése
A spirituális fejlődés és gyógyítás lehetősége minden ember számára elérhető lesz a bolygón.
És még sok-sok minden, amelynek örömmel nézünk elébe.
Mit tehetsz az ESEMÉNY előtt?
>
Készülünk arra, hogy együtt örüljünk az emberiség EGÉSZÉRE váró fényes és szép jövőnek, amely a bolygó erőszakmentes felszabadítása után lesz érzékelhető.



Mivel nem tudjuk az Esemény pontos dátumát, bölcs dolog lenne, ha követnél néhány egyszerű 

elővigyázatossági szabályt:

- Mostantól kezdve tarts otthon plusz 2 hétre elegendő élelmet
- Bizonyosodj meg róla, hogy számodra, és szeretteid számára van elég gyógyszer, amire szükség lehet.
- Tarts otthon rejtett pénztartalékot.
- Töltsd fel az autód benzintartályát, ha már félig üres.
- Tanulj és tanítsd barátaidat, családtagjaidat.
- Csatlakozz az egyik munkacsoporthoz a 6 közül a Prepare for Change weboldalon és segédkezz a gyönyörű bolygónk felszabadításában. 

(Angolul tudók tudnak jelenleg besegíteni az operatív munkába, de a kapcsolatok kialakítása már adott, itt érhető el:
https://coeo.cc/ 
Eddig több, mint 21000-en regisztráltak. A belépést segítő leírás és videó hamarosan elkészül az angolul nem tudóknak is. - a szerk.)

- Alkossatok csoportokat minden vasárnap és csináljátok meg a Heti Felszabadító Meditációt és
koncentráljatok az Istennői Energia áramoltatására. 
A meditáció elérhető itt: 

- Maradj összeköttetésben ezzel a weboldallal a frissítések végett.

Ha úgy érkeztél erre a weboldalra, hogy nem rendelkezel előzetes tudással az Eseményről, kérjük, olvass tovább. Annyi információt szeretnénk biztosítani, amennyit csak lehetséges, hogy együtt tudj örülni velünk, amikor az egész bolygó, az egész emberiség belép az aranykorba, az ökoszisztémák meggyógyulnak, az emberiség alapvető igényeit kielégítik, szabadok leszünk, hogy valóban teremtsünk és szabadon utazhassunk. Ez megnyitja az utat a fejlődés további lépései felé, a jelenünk megértésén túl.

Az Esemény idejét nem lehet megjósolni. Sok érintett csoport van világszerte, és számos információt kell még titokban tartani egyelőre, hogy garantálni lehessen a biztonságukat a végrehajtandó műveletekhez.
Minden, amit mondhatunk, hogy közeledünk a célhoz. Ez az, amiért ezt az információs és támogató hálózatot létrehozták, hogy a lakosság felkészült legyen.
Amikor az Esemény megtörténik, mindenki tudatában lesz a levegőben lévő változásoknak, de tudnod kell, hogy NEM SZÁMÍTUNK SEMMILYEN NEGATÍV KIMENETELRE AZ ALÁBBI INFRASTRUKTÚRÁKKAL KAPCSOLATBAN:
NEM számítunk:

Áramkimaradásra,
Vízhiányra,
Mobiltelefon zavarokra,
Polgári engedetlenségre,
Sem az orvosi ellátás, sem a normál sürgősségi szolgálatok fennakadására.

Teljes valószínűséggel az internet a legtöbb helyen működőképes lesz.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mi várható pénzügyi területen az Esemény után?
Az Ellenállás Pénzügyi Csoportjáról:
A Küldetésük:
A Pénzügyi Csoport kezdeményezni fogja és fenn fogja tartani a stabilitást a termékforgalmazók és szolgáltatások, valamint a vásárlók között, mivel ugyanezek a szolgáltatások szükségesek az Eseményt követő két hétben. A helyi csoportoknak felül kell vizsgálniuk a honlapon lévő terveket, és ugyanezt a saját területükön is meg kell szervezniük. Lépj velünk kapcsolatba, hogy javaslatokat nyújthass be helyi kérdésekkel kapcsolatban.

A Vízió
Fénymunkások, felébredt fivérek és nővérek, kérjük értsétek meg, hogy hamarosan élvezhetjük a bolygó erőszakmentes felszabadítását, valamint az EGÉSZ emberiség számára fényes és szép jövőt.
Mint azt már tudod, neked sokkal jobban felkészültnek kell majd lenned, mint a legtöbbeknek. Szükségünk lesz a segítségedre, hogy stabilitást és nyugalmat mutass azáltal, hogy erőt sugárzol magadból, majd ezt a tudást felhasználva, másoknak is megnyugvást és segítséget nyújtasz.
Részletek:
Az Új Pénzügyi Rendszer Víziója- Átmenet a Régi Pénzügyi Rendszerből az ÚJ Pénzügyi Rendszerbe.
A mostani hibásan működő Pénzügyi Rendszer le lesz cserélve egy új pénzügyi rendszerre. Nem kell pánikolni. Ez jó dolog. A szükségleteid ki lesznek elégítve. Úgy, mint bármely főbb változás esetén, az első néhány nap mindig a legzavaróbb. Mivel minden főbb TV állomás, újság és rádióállomás az ESEMÉNYRŐL fog minőségi információt közvetíteni, ezáltal várható, hogy egyre inkább megkönnyebbülsz, ahogy telik a nap.
 Itt lent találhatod az első 14 napra szóló útmutatásokat.


1. nap - éppen megtörténik az Esemény

 ( Az Isteni Galaktikus energia rezgése érezhető)

-  Minden bank átmenetileg bezár - 3-7 napig nem lesznek elérhetőek (max. 14 napig). 
- Minden bankkártya és bank automata átmenetileg zárolva lesz (max. 14 napig.)

Az indok az, hogy ezzel elvágjuk a forrást a központi bankok illetéktelen tulajdonosaitól világszerte, akiket úgy ismertek, mint az „Elit”.


A legtöbb üzlet arra lesz ösztönözve, hogy nyitva maradjon, és folytassák az elfogadását a pénznek és a csekkeknek úgy, mint bármely más normál üzleti menetnél. A csekkek is tisztázva lesznek, ahogy a bankok újranyitnak. 

(1-2 héttel az Eseményt követően). 


Hogyha nem tudsz hozzáférni a pénzedhez, és az alapszükségleteidet kívánod biztosítani, ami nem elérhető a barátokon, családon, közösségen vagy vészhelyzeti szolgálatokon keresztül, akkor erre a helyzetre egy utalvány rendszer lesz felállítva, hogy azon keresztül tudj fizetni a javakért és szolgáltatásokért.

Ez nem ingyen pénz. Ez alapjába véve egy kölcsön, ami 1000$-ig (kb. 270.000 Ft) terjedhet, amit fel lehet használni ételre, gyógyszerre és egyéb szükségletekre az Esemény napjától kezdve egészen a bankok újranyitásáig. Miután ezek nullázódtak és érvénytelenné váltak, ki kell fizetned az ily módon felhasznált összeget. Az üzletek kompenzálva lesznek az engedélyezett utalványokért, amelyeket bármely bankon keresztül beválthatnak. Azok az emberek, akik az utalványt választják, és azzal vásárolnak javakat és szolgáltatásokat, felelősek lesznek az elköltött összeg kifizetéséért vagy a bankjukon keresztül, vagy a jövőbeni kereset/kompenzációból való levonáson keresztül.
2 - 14+ Nap
- Minden valuta érvényes lesz még mindig
- Az esemény után pénzügyi újraértékelés fog zajlani
- Azoknak a bankoknak a könyvelése, amelyek újra kinyitnak, átlátható lesz a nyilvánosság számára.
- Nem számolhatnak fel többet kamatot.
- A tört banki rendszert megszüntetik.
- Az IRS-t (Adóhivatal az USA-ban) azonnal leállítják.
- Az összes bank, amely szoros kapcsolatban állt az Elittel, csődbe fog menni.
- A Federal Reserve-t azonnal megszüntetik.
- Az összes adósság nem lesz eltörölve, azért, mert ha csak azért vásárolsz hitel kártyával, mert azt gondolod, hogy az adósságod el lesz felejtve, az nem elfogadható eljárás.
- Étel, szállás és technológia mindenki számára elérhető lesz.
- Az arannyal való nyílt piaci kereskedés megszűnik.
- Nem lesz több hajléktalan ember.
- Nem lesz több tőzsde.
- A bankszámlákon lévő pénzeket befagyasztják addig, amíg az új banki rendszer létre nem jön. (3-14 nap). - - Ha a javakat legálisan szerezték, akkor megmarad a pénz.
- Az Elit pénzét, - mivel illegálisan szerezték, elkobozzák.
Részletek az Új Társadalomban létrejövő Változásokkal kapcsolatban:
- Az egyetlen adó lesz (14%), amelyet az új termékekre vetnek ki.
- Humanitárius elvek fognak uralkodni.
- Új technológiákat vezetnek be, de az elektromos hálózat fennmarad az átállás során.
- Mindenki kapni fog 100,000 dollárt (kb.27.000.000 Ft) járulékos bankszámlákról.
- Az adósságokat 100.000 dollárig eltörlik. Ha ennél nagyobb összegről van szó, az ki lesz vizsgálva. Az igazán kiemelkedő összegű adósságot leemelik a bankszámláról, vagy ha az nem elég, akkor tanácsos lesz csődöt jelenteni.
- Az államadósságokat törlik.
- A jelzálogokat eltörlik.
- A nyugdíjszámlák megmaradnak.
- A szociális biztonság/nyugdíjazás/egészségügy megváltozik, ingyenes betegbiztosítást nyújtanak az új, fejlett egészségügyi rendszerben.
- Az átlagos munkaidő napi 3-4 óra lesz, heti 5 munkanappal.
- A termelési költségek csökkenni fognak.
- A törvényes, legális szerződések megmaradnak.
- A rendőri szervek a védelemért lesznek felelősek és nem a pénzbehajtásért.
- Magánjogokat tiszteletben fogják tartani és nem fog torzulni.
- A legtöbb hitelkártya adósságot törlik.
- A spekuláció nem lesz elfogadott, nem terhelheted túl a hitelkártyádat most, annak a reményében, hogy úgyis el lesz később törölve anélkül, hogy számonkérnének. A pénzügyeket figyelemmel követik.
- A Kongresszus bezár újraindításkor. (Minden országban így fog történni.)
- A Kongresszus nagy részét (U.S.) feloszlatják.
- Új választások lesznek kiírva a Kongresszusban (világszerte minden kormányban) az újraindítás 4 hónapján belül.
- A Monsanto, a Microsoft korrupt része csődbe fog menni azonnal. És minden más korrupt cég is.
- A legtöbb elítéltet szabadon engedik, lelki tanácsadást és tanításokat fognak kapni, mivel sokukat az életkörülményei kényszerítettek bűnözésre. Sokakat azért engednek el, mert ártatlanok.
- A CIA által működtetett gyógyszer (drog) üzlet megszűnik és drasztikus átalakításokra fog sor kerülni.
- Ha már teljesen gyógyultak leszünk, abba fogjuk hagyni a húsevést (az állatokra másképpen fogunk tekinteni).
- Még mindig lesznek csődök.
- Nem lesznek többé gyáraink Kínában.
- A legtöbb cég tovább fog működni.
- A cégek vissza fogják vásárolni a részvényeket, és visszaadják a befektetőknek a pénzüket.
- Az Ellenállási Mozgalom segíteni fog és tanácsokkal fog ellátni.
- Az elektromos hálózat fennmarad, bár amikor az Elit megbukik, - lehet, hogy lesznek kisebb áramkimaradások.
A pénzügyi élet jelentős javuláson fog átmenni az ESEMÉNY után, miután az Elit által kivetett törvénytelen adósságok köteléke eltávolításra kerül. A bolygón minden ember rendelkezni fog elég forrással ahhoz, hogy javítson az életén.
A Fény Győzelme!
Összeállította Cobra írásai alapján DaNell Glade, Rique
Seraphico & Jeff White
Fordította: Magyar fordítócsoport és goodethungary.blog.hu
További tanulmányozásra javasolt oldal (angolul):
http://www.theamericandreamfilm.com/index.php
Ez a legjobb weboldal a pénzügyek elmagyarázására. Az ott látható filmeket meg lehet nézni a Youtube-n. /Magyarul itt látható: A pénz, mint adósság
 
és a második rész: 

https://www.youtube.com/watch?v=6hXMlDjkioE


Magyar Cobra Csoport


 

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.